Büyük Gerilim Kısmetse Olur 24 Şubat 2016 Kanal D Çarşamba Yeni Bölüm

Kısmetse Olur 24 Şubat 2016 Özeti: Kanal D'nin En Çok izlenme Rekorları Kıran Kısmetse Olur Programı Bomba Gibi Bir Bölüm ile Sizlerle Heyecana Kaldığı Yerden durmadan devam Ediyor.Murat ile Mehtap'ın Arasında Geçen Adrenalin Dolu Konuşma bütün Damat Ve Gelin adaylarını Germişti.Mehtap'ın Geçtiğimiz Bölüm'de Bakan Kişinin Tangut Olduğunu Söylemesi iyicene Ortalığı Karıştırmıştı.Mehtap Az Kala Temelli Murat ile Arası Açılacak Bir Duruma Kadar Gelmişti.

Melis ise Murat ile Mehtap'ın Arasında Çıkan Tartışmalardan Sonra Mehtap'ı Teselli Etmek isterken Ortalığı Karıştıracak Sözler Sarfederek Ortalığı Karıştırmaya Başlamıştı.Bunun Üzerine Damat adayları Melis'in bu Şekilde Ortalığı Karıştırdığını Görünce iyicene Kızmaya Başlarlar.Gerçekten Büyük Gerilim Dolu yarışma Programı Kısmetse Olur Bakalım 24 Şubat 2016 Çarşamba Günü Yeni Bölüm'de Neler Olacak Herkesin Merak Konusu Olacağı Gözüküyor.Bakalım Damat Adayları Melis'e Karşı Tavırları Nasıl Olacak ?

KISMETSE OLUR SON BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLA

Kısmetse Olur Evinde Bu Zamana Kadar En Çok yaşanan Gerilim Dolu Anlar Hepsi Sizlerle 24 Şubat 2016 Çarşamba Günü Kanal D Ekranlarında Olmaya devam Edecek.Kısmetse Olur Evinde Mehtap ile Murat Arası Düzelecekmi ? Kısmetse Olur 24 Şubat 2016 Öte Yandan Nur ile Semih Gerçekten Ayrılacaklarmı ? Kısmetse Olur Evinde Geçtiğimiz Son Bölüm'de Neler Yaşandı !! Kısmetse Olur Evinde 24 Şubat 2016 Çarşamba Günü yeni Bölüm'de Neler Olacak ? Hepsi Haberin Detayıda Sizlerle....
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder